APK keuringen voor Zoetermeer e.o.

 

APK-Keuringsstation Hardenberg in Zoetermeer is een onafhankelijk keuringsstation waar u uw personenauto APK kan laten keuren. Dit kunnen voertuigen met zowel benzine- als dieselmotorenzijn. Ook kunt u bij ons terecht voor het keuren van uw oldtimer, camper of autobus. 

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is, nagenoeg overal in Europa, een wettelijk verplichte keuring. Als uw personenauto of bedrijfsauto ouder is dan 3(4) jaar en niet zwaarder is dan 3.500 kg, dan dient uw voertuig te worden gekeurd. Uw benzine/hybride auto: voor de eerste maal na 4 jaar, dan na 2 x 2 jaar en daarna jaarlijks. (4-2-2-1) Indien uw auto is voorzien van een dieselmotor of een lpg/cng installatie, bent u verplicht uw auto na 3 jaar aan te bieden voor de APK en daarna jaarlijks. (3-1-1) Noodzakelijk denkt u misschien. Toch is het belangrijk om te weten dat de APK er voor uw veiligheid en ons milieu is. Als uw voertuig of het voertuig van een andere weggebruiker technische tekortkomingen heeft, is de kans op een ongeluk immers een stuk groter.
Let wel: de APK is een momentopname en gericht op de verkeersveiligheid. Als uw voertuig APK is goedgekeurd, betekent dat dus niet dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Een regelmatige controle van uw auto blijft dus belangrijk.

Nadat de auto is gekeurd, ontvangt u een keuringsrapport, zowel bij goedkeuring als bij afkeuring van de auto. Het keuringsrapport moet u altijd bij u hebben in de auto. De politie kan er om vragen.

Afspraak APK

U kunt dagelijks bellen voor het maken van een afspraak. Als u 's-morgens vroeg belt, heeft u kans dat u dezelfde dag nog terecht kunt. Wist u dat u al 2 maanden voor dat uw keurdatum vervalt uw auto kan laten keuren? De keurdatum verschuift dan gewoon een jaar!  Maak direct een afspraak.

Klaar terwijl u wacht !!! Herkeuring binnen 14 dagen gratis!!
Ophaal- & brengservice € 15,00 binnen Zoetermeer.

Openingstijden APK Hardenberg Zoetermeer:

Openingstijden

Maandag

9:00 - 17:00

Dinsdag

9:00 - 17:00

Woensdag

9:00 - 17:00

Donderdag

9:00 -13:00

Vrijdag

9:00 - 17:00

 

vakantie en feestdagen

 

 

Dinsdag            02-11-2021 Gesloten

 


  

 

 


 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

Sinds 01 september  2011 heeft Glenn Hardenberg het (oliepeil)stokje overgenomen van Gerard Aartsen (APK Aartsen). Glenn haalde zijn keuringspapieren en werkte al enige tijd samen met Gerard. 

APK Hardenberg is een familiebedrijf, Anthony Hardenberg ondersteunde zijn vader al tijdens zijn studie en is uitgegroeid tot volwaardig partner.